MM Baitservice

Ahol a horgászat szenvedélye és a kiváló minőségű pontycsali találkozik!

A pontyhorgászat világában van egy név, amit tudnod kell: Mario Mild, az MM Baitservice mögött álló ember. Történetét a halászat iránti mély szerelem alakítja, amely alig 8 évesen kezdődött. A pontyhorgász igazi szenvedélye azonban 1993-ban bontakozott ki. A nagy, gazos kavicsbányák vonzották, és kezelhető halpopulációval.

Mario Mildnek azonban volt egy másik szenvedélye is – a pontycsalival való kísérletezés. Rájött, hogy bár nincs olyan, hogy „csodacsali”, bizonyos anyagokat a nagy pontyok kedvelnek. Ezek az anyagok nitrogénben gazdagok, növényi és állati szövetekben egyaránt megtalálhatók, és lúgos és savas tulajdonságokkal is rendelkeznek. Mario Mild több mint 20 éven keresztül szinte éjjel-nappal arra törekedett, hogy ezeket az anyagokat keresse és csalijába integrálja.

Az MM Baitservice bojlik:

Bojlik: Butyric acid Crustacean

A legjobb attraktorok, mint a vajsav, GLM, édesvízi kagyló kivonat és kagylók keveréke teszi ezt a bojlit igazi sikerré. Még a félénk nagy pontyokat is túljárták ezzel a csalival.

Boilies: Obsession

Mario Mild úgy véli, hogy bár a kereket nem lehet újra feltalálni, folyamatosan fejleszteni kell. Enzimekkel, aminosavakkal és fermentációval kísérletezett, hogy folyamatosan optimalizálja csaliit. A Bojlis Obsession-t egy nehezen meghatározható, édes-savanyú íz jellemzi, ami igazán elcsábítja a pontyot.

Boilies: Fruit acid Mussel

A jó emésztés kulcsfontosságú a csali sikeréhez. Ez a bojli nem csak a könnyű emészthetőségével, hanem a fagyasztott kagylóhús és a gyümölcssav magas arányával is kiválóan kiegészíti egymást.

Bojlik: Horrible Cheese

Ez a büdös, de élvezetes bojli az első szezonban elképesztő 30 kg feletti halakat és több mint 25 20 kg feletti halfogást rögzített. Az olyan kiváló minőségű összetevők, mint a sajtsav, a peptid komplex és a halfehérje kivonat, igazi halmágnessé varázsolják ezt a csalit.

Bojli: NG stim

Ez a kiegyensúlyozott bojli minden lényeges összetevőt tartalmaz, ami egy sikeres pontycsali készítéséhez szükséges. A stimulátorok új generációi biztosítják a gyors érzékelést és az étkezést serkentő hatást. A bevált attraktorokkal, például a GLM-kivonattal és a marhamáj-kivonattal kombinálva ez a csali nagy feltűnést keltett a versenyben.

Bojli: Umami-five

Ez a fűszeres bojli hal és hús kiegyensúlyozott keverékén alapul. Az LT lisztek használata biztosítja a maximális összetevőket. Különféle ázsiai fűszerekkel és étvágygerjesztő anyagokkal egyedi fűszeres jegyet hoznak létre, amelyet a nagy halak kedvelnek.

Az MM Baitservice további termékei:

  • Hookbaits: Tökéletesen kiegyensúlyozott csali megjelenés
  • Baitsmoke: Ízek, mint például gyümölcssavas kagyló, oldódó rák, horrible sajt, Umami-five, Sweety’s, NG-Stim, vajsav rák, Obsession
  • Bait Booster csalipaszta: Tetszetős csalipaszta, amely attraktorokat és táplálást serkentő anyagokat bocsát ki a vízbe
  • Íz: Ízek hatalmas választéka, beleértve a szardellakoncentrátumot, a karamellkaramellkaramell, a füstös, a spanyol anijs és még sok mást
  • Adalékok: Különféle lisztek bojli készítéséhez
  • Bojlis sodró szolgáltatás: Az MM Baitservice igény szerint elkészíti az Ön egyedi bojliját

MM Baitservice – Ahol mások feladják, ott kezdjük!

A Mario Mild és az MM Baitservice a minőségre és a folyamatos fejlesztésre támaszkodik, hogy első osztályú bojlit és adalékanyagokat kínálhasson a horgászok számára. Mario több évtizedes pontyhorgászatban szerzett tapasztalata és fáradhatatlan elkötelezettsége a bojlik optimalizálása iránt egy lenyűgöző termékpalettát eredményezett, amely kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt örömet okoz.

Nem számít, hogy egyedi ízű és textúrájú bojlit, kiváló minőségű horogcsalit, hatékony csalierősítőt vagy innovatív kiegészítőket keresel a csalibemutatóhoz – az MM Baitservice mindent tartalmaz, ami a horgászsiker növeléséhez szükséges.

Ha pedig saját bojlit szeretne készíteni, az MM Baitservice bojlisgurítási szolgáltatásával és mélyreható szaktudásával áll az Ön oldalán.

A pontyhorgászat világában nincs lehetőség kompromisszumra, és ezt Mario Mild is nagyon jól tudja. Ezért bízhat az MM Baitservice-ben a kiváló minőségű csalik és adalékanyagok tekintetében, amelyek maximalizálják a fogási esélyeket. Ha pontycsalit, például bojlit, horogcsalit, ízesítőt, pop up-ot, folyadékot és a legjobb minőségű adalékanyagokat keres, az MM Baitservice a megfelelő választás.

MM Baitservice a Carp Austria-nál

Nem hagyhatod ki az MM Baitservice standját a Carp Austria horgászvásáron!

mm baitservice carp austria for fishing

Látogassa meg kiállítási standunkat és fedezze fel:

👉 Legújabb termékeink: Bemutatjuk Nektek a pontyhorgászat világa által kínált legfogósabb csalikat, ízeket, mártogatósokat és adalékanyagokat. Itt olyan újításokat találsz, amelyek növelik a fogási esélyeidet.

👉 Verhetetlen vásári csomagok: Exkluzív vásári akciókat és akciókat állítottunk össze, amelyeket csak a Carp Austria-nál találhat meg. Ragadja meg a verhetetlen árakat, és állítsa össze bojli kínálatát a siker érdekében.

👉 Kóstold meg kínálatunkat: Nálunk nem csak vásárolhatsz, de ki is próbálhatod! Meghívjuk Önt, hogy „kóstolja meg” kínálatunkat, és tapasztalja meg csalink ellenállhatatlan aromáit.

Az MM Baitservice csapata várja látogatását vásári standunkon. Itt nemcsak kiváló minőségű termékeket találhat, hanem a pontyhorgászokból álló elkötelezett csapat szenvedélyét és szakértelmét is.

Találkozunk a Carp Austria – Messe Tulln rendezvényen! 🎉🐟

Az MM Baitservice-ről itt talál további információt:

MM Baiservice webáruház
INSTAGRAM: @mmbaitservice
FACEBOOK: @MMBaitservice

CARP AUSTRIA: MM BAITSERVICE

Carp Austria elővételes jegy-

A jegy sok előnnyel!

2 € megtakarítás a belépőjegyen

Közvetlen bejutás a vásárra

Nincs sorban állás a pénztárnál

A jegyvásárló automatikusan részt vesz az 500 eurós bevásárlótúra nyereményjátékban!

SZOMBAT, Belépés 08:00 órától

Anakonda meglepetés vödör

Anakonda meglepetés vödör csak a Carp Austria Ticket Shopban kapható!

További információkért kattints ide: Anaconda vödör akció

Biztosítsd be most a Carp Austria 2023-ra az áhított jegyek egyikét!

Loading

A REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Regisztrálj most a nyereményjátékra és egy kis szerencsével megnyerheted a pontyhorgászathoz ideális mélységmérő készüléket!