TRAKKER TACKLE – INNOVATÍV VEZETŐ A MINŐSÉGI HORGÁSZFELSZERELÉSEK TERÉN

A Trakker Tackle a pontyhorgászfelszerelések vezető és díjnyertes gyártója, amely több mint 30 évnyi innovációval és tervezéssel áll a legjobb pontyhorgász termékek mögött.

trakker fishing tackle

A Trakker Tackle-nél az INNOVÁCIÓ, a MINŐSÉG és a KÉNYELEM áll a márka középpontjában, és minden terméküket alakítja – a horgászsátrak, bivyk, menedékek és táskák, a Trakker ruházattól a főzőedényekig. Mivel elkötelezett pontyhorgászok az Egyesült Királyságban és Európában, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ügyfeleik horgászata a lehető legélvezetesebb legyen. Ennek során mindig igyekeznek fenntartani a legmagasabb színvonalat, és olyan termékeket fejleszteni, amelyek teljes mértékben arra összpontosítanak, ami igazán számít – magára a horgászatra.

Trakker Tackle

A Trakker Tackle-t pontyhorgászok tervezték pontyhorgászoknak. Jól tudják, hogy minden horgászaton a részletek számítanak. Ezért csak a legjobb anyagokat és gyártási folyamatokat használják, hogy olyan iparágvezető termékeket nyújtsanak, amelyek megvédik a horgászokat és felszereléseiket a szabad természet kihívásaitól. Legyen szó esőről, szélről vagy hidegről, a Trakker gondoskodik Önről.

trakker ruten karpfenruten trakker propel rod

A Trakker házon belüli tervezőcsapata szenvedélyes horgászokból áll, akik szívüket-lelküket beleadják olyan termékek kifejlesztésébe, amelyekre horgászként nekik is szükségük van. Ezért megoldásaik mindig az ügyfelek igényeihez és követelményeihez igazodnak. Legyen szó nagyobb tárolóhelyről, jobb szigetelésről vagy egyszerűen csak átgondolt funkcionalitásról, a csapat folyamatosan új és innovatív megoldásokon dolgozik.

Ha a Trakker mellett dönt, a minőséget és a megbízhatóságot választja innovatív tervezéssel kombinálva. A Trakker szenvedélyesen rajong ügyfeleiért, és büszkén kísérik el ügyfeleiket horgászkalandjaik során.

Trakker Tempest – Vitathatatlanul korának legjobb horgászsátra

trakker tempest 200 bivvy

Külön kiemelendő a Trakker díjnyertes Tempest termékcsaládja. Itt találja a leggyorsabban felállítható menedéket, amit valaha látott. Egyedülálló, szabadalmaztatott kialakításával a Tempest kevesebb mint 60 másodperc alatt felállítható, így több időt tölthet a vízen. Az exkluzív Aquatexx EV® anyag biztosítja, hogy a legmostohább körülmények között is meleg és száraz maradjon.

Trakker ruházat

trakker bekleidung angelbekleidung

A Trakker kifejezetten a pontyhorgászok számára tervezett, kiváló minőségű és innovatív ruházatáról ismert. A Trakker ruházatot a funkcionalitás, a tartósság és a kényelem jellemzi, és segít a horgászoknak abban, hogy a vízen minden helyzetben jól érezzék magukat.

A Trakker ruházat a horgászok igényeinek és követelményeinek megfelelő termékek széles választékát tartalmazza. Ezek közé tartoznak a vízálló és légáteresztő kabátok és nadrágok, amelyek védelmet nyújtanak az eső és a szél ellen, miközben jó légáramlást biztosítanak. Ezek különösen fontosak ahhoz, hogy a változékony időjárási körülmények között mindig megfelelően fel legyen öltözve.

A Trakker meleg és szigetelő ruházatot is kínál a hideg vízi napokra. Ezek közé tartoznak a termo dzsekik és nadrágok, amelyek megvédik a horgászokat a hidegtől, és még a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

A Trakker nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségű anyagok használatára és a gondos kivitelezésre, hogy ruházatuk ellenálljon a horgászat kihívásainak. A ruhadarabok strapabíróak és strapabíróak, így intenzív használat mellett is hosszú ideig kitartanak.

A funkcionalitás mellett a Trakker ruhadarabok divatos kialakításúak is, így a horgászok nemcsak optimálisan felszereltek, hanem stílusosan is megjelenhetnek a vízen.

Legyen szó esőruházatról, meleg téli ruházatról vagy nyári funkcionális ruházatról, a Trakker olyan átfogó ruházati választékot kínál, amely tökéletesen kielégíti a pontyhorgászok igényeit. A Trakker ruházattal a horgászok teljes mértékben a horgászatra koncentrálhatnak, és a lehető legjobban élvezhetik a vízen töltött időt.

A Trakker horgászruházatot a Carp Austria divatbemutatón minden nap 13 órakor megcsodálhatja!

Győződjön meg a Trakker termékek minőségéről a Carp Austria Pontyshow-n.

A Trakker büszke arra, hogy a pontyhorgászat iránti szenvedélyt támogató minőségi termékek elsőszámú forrása. Küldetésük, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb horgászélményt nyújtsák, hogy teljes mértékben a horgászat varázsára és a vízparton eltöltött felejthetetlen pillanatokra koncentrálhassanak.

A Ponty Show Carp Austria 2023 kiállításon a Trakker egy MEGA kiállítási standdal képviselteti magát. Itt meggyőződhet a legújabb Trakker termékek kiemelkedő minőségéről!

Trakker Shop – Carp Austria 2023

A MEGA Trakker standjánál a Pontyshow Carp Austria kiállításon megtalálja a legújabb termékeket és a Trakker felszerelések exkluzív választékát, amelyet egyetlen osztrák horgászboltban sem talál meg. A kínálatban többek között a következők szerepelnek:

 • A legújabb, kifejezetten horgászok számára tervezett Trakker ruházat.
 • A praktikus Trakker NXG Compact Tackle Bag, amely ideális a horgászfelszerelések szervezett tárolására.
 • Cygnet Tackle, kiváló minőségű horgászfelszerelés igényes horgászok számára.
 • A Trakker NXG Bag, egy sokoldalúan használható horgászfelszerelés táska.
 • A Rig Pouch Trakker NXG, amely biztonságos és szervezett tárolást biztosít a szerelékelemek számára.
 • A Trakker hálózsák, amely pihentető éjszakákat biztosít a vízen.
 • A tágas Trakker Tempest XL Bivvy, amely minden időjárási körülmények között megbízható védelmet nyújt.
 • A Trakker NXG Tackle Rig Pouch, amely praktikus megoldás a horgászfelszerelések tárolására.
 • A Retention Sling V Trakker, a kifogott halak kíméletes és biztonságos tárolására.
 • Az innovatív Trakker Tempest Advanced, egyedi kialakításával és gyors beállításával.
 • A Trakker Piece Winter Suit, amely kényelmet és meleget biztosít a hideg évszakban.

Trakker Tackle verhetetlenül kedvező áron

Mindezek a kiváló minőségű Trakker termékek verhetetlen vásári áron lesznek kaphatók a Carp Austria kiállításon. Ez egy egyedülálló lehetőség a horgászok számára, hogy felszerelkezzenek első osztályú horgászkellékekkel, és felfedezzék a Trakker legújabb innovációit.

A MEGA Trakker stand felejthetetlen vásárlási élményt ígér a Carp Austria minden látogatójának. Érdemes meglátogatni ezt a standot a Carp Austria horgászkiállításon, és kihasználni az exkluzív ajánlatokat.

A látogatókat szeretettel meghívjuk, hogy fedezzék fel a Trakker standot a Carp Austria horgászkiállításon, és győződjenek meg a termékek kiváló minőségéről. A Trakker csapata minden kérdésre készséggel válaszol, és a legjobb ajánlatokat kínálja a sikeres horgászszezonhoz.

További információ a Trakker termékekről itt található:

Trakker weboldal
Trakker Facebook oldal
Trakker az Instagramon
Trakker online bolt

Carp Austria elővételes jegy-

A jegy sok előnnyel!

2 € megtakarítás a belépőjegyen

Közvetlen bejutás a vásárra

Nincs sorban állás a pénztárnál

A jegyvásárló automatikusan részt vesz az 500 eurós bevásárlótúra nyereményjátékban!

SZOMBAT, Belépés 08:00 órától

Anakonda meglepetés vödör

Anakonda meglepetés vödör csak a Carp Austria Ticket Shopban kapható!

További információkért kattints ide: Anaconda vödör akció

Biztosítsd be most a Carp Austria 2023-ra az áhított jegyek egyikét!

Loading

A REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Regisztrálj most a nyereményjátékra és egy kis szerencsével megnyerheted a pontyhorgászathoz ideális mélységmérő készüléket!